Gesztesi Károly

2 days agoMár több mint két éve nincs velünk pedig április 16-án még csak az 59. Volt felesége közös kislányuk édesnyja Liptai Claudia egy.


Megis Szinpadra Allt Gesztesi Karoly Es Megdobbentette A Kozonseget Dog Tag Necklace Dog Tags Tag Necklace

13 hours agoGesztesi Károlyra könnyfakasztó sorokkal emlékezik Liptai Claudia.

. Gesztesi Károly magyar színész szinkronszínész. Ezzel keresi a kenyerét a jóképű Máté fotók. Gyerekkorában zongorázni később zeneszerzőnek tanult vízilabdaedzésekre járt.

Sokaknak elég lenne annyit mondanunk hogy 2006 és 2010 között a gyönyörű Liptai Claudia volt a felesége és máris egy életen át irigykednének a színművészre az igazság azonban az hogy. 15 hours agoKét éve hunyt el tragikus hirtelenséggel Gesztesi Károly színművész aki ma ünnepelné 59. Két éve hunyt el tragikus hirtelenséggel Gesztesi Károly.

Átjárod az ölelést amikor Pankát magamhoz szorítom. 19 hours agoGesztesi Károly utolsó munkája a hitéhez kapcsolódott amit azonban már nem tudott befejezni. 14 hours agoEzeket láttad már.

Még több friss hír. He was married to Claudia Liptai Zsuzsa Csarnóy and Nikoletta Karel. 12 hours agoÍgy néz ki ma Gesztesi Károly legidősebb fia.

A Blikk megtalálta azt az embert aki elsőként ért oda segíteni Gesztesi Károly autójához amelyben szívrohamot kapott a művész. 12 hours agoGesztesi Károly az egyik legismertebb magyar szinkronszínész volt több sikerfilmben is szerepelt. 15 hours agoA műsorvezetőn kívül Gesztesi Károly legidősebb fia Máté is készült emléket állítani apja tiszteletére melynek egy különleges módját választotta.

19 hours agoGesztesi Károly életét nem csak a munka de a mulatozás így a gyönyörű nőkkel folytatott románcok is végigkísérték. A lánya Panka az Instagram-oldalán üzent a megboldogult színésznek. He was best known for providing the Hungarian dubbing of Shrek from the movie of the same name.

Take a visual walk through their career and see 1 image of the character theyve voiced. 16 hours agoA színész-műsorvezető megható videóval emlékezett meg egykori férjéről a születésnapján Fotó. Károly Gesztesi was born on April 16 1963 in Budapest Hungary.

Károly Gesztesi born Károly Tóth. A színész infarktust kapott vezetés közben 2020-ban majdnem egy órán át. Volt az aki először felrántotta az autója ajtaját azonban ő sem tudott mit tenni a színész akkor már hosszú percek óta a haláltusáját.

Kàroly Gesztesi was a Hungarian actor voice actor His ex-wife is Claudia Liptai He was best known for providing the Hungarian dubbing voice of Shrek from the Shrek franchise John Goodman 2002 - Monsters Inc. Liptai Claudia nem beszél róla sokat de a mai napig szép emlékek fűzik őt a néhai legendás színészhez Gesztesi Károlyhoz. Már sorkatonai szolgálataalatt kitűnt humorával tehetségével szervezőkészségével életszeretetével.

Ez alá Katona Klári Örökre szépek című dalát vágta a műsorvezető. Liptai Klaudia és családja számára Gesztesi Károly emléke ott van a mindennapjaikban az ünnepeikben a nevetésükben és a könnyeikben. Ennek apropóján Liptai Claudia feltöltött egy videót a Facebook-oldalára melyen néhai férje látható sok-sok közös családi fotójukon.

Játszott többek között a Thália Színházban a Miskolci Nemzeti Színházban a József Attila Színházban és a Vígszínházban. Számos magyar filmben és sorozatban is szerepelt. És amikor földre kényszerít a fájdalom mert nincs több találkozás akkor meghallgatom ezt a dalt és hiszem hogy vár valahol egy másik békés táj -.

He was an actor known for TV a város szélén 1998 A titkos hely 2003 and Hungarian Vagabond 2004. Az ország szeretett színésze ma ünnepelné 59. Szeretettel búcsúzunk Tanárunktól és barátunktól Gesztesi Károlytól.

Gesztesivel osztálytársak voltak a színművészetin a Jászai Mari-díjas színésznő sokaknak a Drága örökösök Valijaként ugrik be. Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi KárolyAz M1 úgy értesült az 56 éves színész Budapesten vezetés közben lett rosszul autójával félre állt és hívta a. He was an actor known for TV a város szélén 1998 A titkos hely 2003 and Hungarian Vagabond 2004.

Kiváló tanár volt aki igazán önfeledt óráin szeretettel adta át diákjainknak azt a tudá. A fia fejezte be Gesztesi Károly munkáját. Együtt töltött éveik alatt sokmindent átéltek közös kislányuk Panka pedig bearanyozta mindkettejük életét.

Második nekifutásra került be a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. 9 hours agoMa lenne 59 éves Gesztesi Károly. A Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után 1988-ban kezdte el színészi pályafutását.

A színész váratlan halála azonban nagy űrt hagyott a család. Annak elvégzése után 1988-tól 1990-ig a Thália Színház tá. Gesztesi Károly ma lenne 59 éves.

Legidősebb fia Máté az édesapja nyomdokaiba lépve szintén színész lett egy ideje azonban teljesen más területen dolgozik. A mindennapjainkban az ünnepeinkben a könnyeinkben a nevetésünkben. Révész Sándor elhagyta a kórházat itt gyógyul.

16 April 1963 4 January 2020 was a Hungarian actor. Ő volt a Shrek című animációs filmekben a címszereplő magyar hangja de gyakran szinkronizálta Sylvester Stallonét is. He died on January 4 2020 in Budapest.

- Sulley 2006 - Cars - Car Sulley 2013 - Monsters University - Sulley Larry The. Hálával és szeretettel gondolunk a Hit Rádió állandó vendégére aki mindig készséggel állt rendelke. A színészhez a lehető legjobb segítség érkezett hiszen a 35 éve mentőként dolgozó K.

Születésnapját Gesztesi Károly akit tavalyelőtt január 4-én hirtelen elragadott a halál. Gesztesi Károly legidősebb gyermeke Gesztesi Máté a 2020 januárjában elhunyt színész első házasságában született 1990 márciusában édesanyja Csarnóy Zsuzsanna. He died on January 4 2020 in Budapest.

Születésnapját ünnepelné a tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly. Borbély Zoltán akit Gesztesi Károly az egyik legkevesebb barátjaként szeretett most egy titkot árult el róla a sorry. He was married to Claudia Liptai Zsuzsa Csarnóy and Nikoletta Karel.

Ezzel a videóval emlékezünk Gesztesi Károly színművészre. A meteorológusként dolgozó Gesztesi úgy döntött befejezi édesapja egyik legfontosabb küldetését ami a Biblia egyik kiadásának a hangoskönyv változata volt. Károly Gesztesi was born on April 16 1963 in Budapest Hungary.


Gesztesi Ket Pohar Viszkit Ittam A Baleset Elott Blikk Hu


Tragikus Hirtelenseggel Elhunyt Gesztesi Karoly Az Autojaban Lett Rosszul A Nepszeru Szinesz Akin A Kierkezo Mentok Mar Nem Couple Photos Photo Scenes


Gesztesi Karoly Sully Monsters Inc Funny Rocky Balboa


Gesztesi Karoly Aranyeso Hosszu Fekete Haj 6 Adas Tv2 Hu


Orvosi Segitseget Kert Gesztesi Karoly Https Www Hirmagazin Eu Orvosi Segitseget Kert Gesztesi Karoly Men S Blazer Men Blazer


Gesztesi Karoly Talk Show Scenes Lab Coat


Gesztesi Karoly Letts


Huzos Gesztesi Karoly Gaming Logos Electronic Products Logos


Utolso Erejevel Masok Eletet Mentette Meg Gesztesi Karoly Emberfeletti Erore Utalnak Gesztesi Karoly Eletenek Utols Fictional Characters Instagram Character


Gesztesi Karoly


Csillagok Faklyak Vilagitotornyok Gesztesi Karoly Concert


Mark Evangeliuma Gesztesi Karoly Hangoskonyv Youtube In 2021 Arabic Calligraphy


Gesztesi Karoly Kitalalt Ezert Ert Veget A Hazassaga Liptai Claudiaval Hirmagazin Eu Lab Coat Fashion Coat


Gesztesi Karoly Elvesztette Lanya Panka Bizalmat Apa Hungary


Gesztesi Karoly Csupan 56 Eves Volt Mikor Infarktusban Elhunyt Liptai Claudia Volt Karoly Harmadik Felesege Es Egy Kozos Kislan Women Strapless Top Strapless


Gesztesi Karoly Egymillioert Teregeti Ki A Csaladi Szennyest Story Online Story


Pin By Erika Antalova On Erdekes Szoveg Lab Coat Fashion Coat


Pin On Portrek Vegyesen


Gesztesi Karoly Fogyasa Diet Maker Mens Tops Shirt Dress Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel